ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LOWER ADVANCED PROFICIENCY

 

 

Αποτελέσματα Lower 2013

Πότε και πώς θα μάθω τα
αποτελέσματα του Lower FCE;
  

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων Cambridge εκδίδονται και αποστέλλονται περίπου 2–3 μήνες μετά την ημερομηνία των γραπτών εξετάσεων.

Τα πτυχία των επιτυχόντων αποστέλλονται περίπου 1 μήνα μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Αν εγγραφήκατε μέσω Κέντρου Ξένων Γλωσσών, τα αποτελέσματα FCE, CAE & CPE θα αποσταλούν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών σας.
 

Αν εγγραφήκατε ως μεμονωμένος μαθητής, θα παραλάβετε τα αποτελέσματα στη διεύθυνσή που έχετε δηλώσει. 

Πότε λαμβάνουν οι υποψήφιοι τα αποτελέσματα των
εξετάσεων
Lower του Michigan;
 


Οι υποψήφιοι των εξετάσεων του Μαΐου λαμβάνουν τα αποτελέσματα τέλη Ιουλίου. Οι υποψήφιοι των εξετάσεων Δεκεμβρίου λαμβάνουν τα αποτελέσματα τέλη Ιανουαρίου.
 

Αποτελέσματα εξετάσεων ΚΠγ περιόδου Νοεμβρίου 2012

 

Από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας για τις γλώσσες: Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ιταλική, επιπέδων Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση», Ισπανική επιπέδου Β2 «καλή γνώση» και Γ1 «πολύ καλή γνώση» και Τουρκική επιπέδου Β1 «καλή γνώση», που πραγματοποιήθηκαν στις 7-8 Νοεμβρίου 2011. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα από: 

 

1)τ          1.  Το Διαδίκτυο www.kpg.ypepth.gr --> Είσαι Υποψήφιος;--> Αποτελέσματα Νοεμβρίου 2011, όπου αναρτώνται οι καταστάσεις με την αναλυτική βαθμολογία ανά ενότητα καθώς και τη συνολική βαθμολογία κάθε υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση με τη χρήση του κωδικού τους, που αναγράφεται στη καρτέλα υποψηφίου καθώς και τουλάχιστον τους τρεις αρχικούς χαρακτήρες του επωνύμου τους. 

2)         
 2. Σ
τις Διευθύνσεις/Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο Δελτίο Εξεταζομένου). 

 

Aποτελέσματα Εξετάσεων TOEIC 2013

Έλεγχος στοιχείων Υποψηφίου 

Για να δείτε τα αποτελέσματα των εξετάσεων του TOEIC, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της hau. gr πληκτρολογήστε τον αριθμό της ταυτότητάς σας ή τον αριθμό του διαβατηρίου σας (το οποίο και αναγράψατε πάνω στην αίτηση σας για τις εξετάσεις του TOEIC) χωρίς το γράμμα και στη συνέχεια πληκτρολογήστε την πλήρης ημερομηνία γέννησης.  Διάβασε προσεκτικά και το άρθρο "Τι να κάνεις μόλις λάβεις το αποτέλεσμα, στο Lower του Cambridge fce, του Michigan ecce, του Edexcel, του TOEIC, ή στο Κρατικό" 

 

  Καλή επιτυχία!

Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Γιώργου Δροσουλάκη... Ρωτήστε τον!

Έχετε απορίες για τις εξετάσεις TOEIC;... Χρειάζεστε διευκρινήσεις στις αναπάντητες ερωτήσεις σας; Θα σας απαντήσει σε 48 ώρες ... ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ !

 

14 ΛΑΘΗ LOWER

 ΝΕΟ! Απόκτησε ΔΩΡΕΑΝ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βιβλίο "Η Γραμματική των Αγγλόφωνων Εξετάσεων στα Γρήγορα!", παραγγέλνοντας το βιβλίο "Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις το LOWER ... αν αποφύγεις τα 14 ΛΑΘΗ των αποτυχόντων".

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ

LOWER ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ