ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LOWER ADVANCED PROFICIENCY

 


Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα
 στο Κρατικό
Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας 2017
για το Lower, Advanced & Proficiency;  

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΠΓ

 
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα του ΚΠΓ για το 2017;  
   
Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται  2 μήνες μετά τη διεξαγωγή των εξετάσεων. Ο υποψήφιος μπορεί να ενημερωθεί είτε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχε υποβάλει την αίτησή του, είτε από την ιστοσελίδα του ΚΠΓ με τη χρήση του κωδικού πρόσβασης. 
   
Πότε και από πού μπορώ να παραλάβω το πιστοποιητικό μου;  
   
Ο τίτλος, το πιστοποιητικό επιτυχίας δηλαδή, παραλαμβάνεται από τον επιτυχόντα υποψήφιο δύο μήνες περίπου μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η παραλαβή γίνεται από τη Δ/νση ή Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχε υποβάλλει την αίτησή του με το Δελτίο Εξεταζομένου και την ταυτότητά του. 
  

Ποια είναι η ισχύς του ΚΠΓ μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων;  

Το πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας  ΚΠΓ ισχύει για πάντα.   

Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Γιώργου Δροσουλάκη... Ρωτήστε τον!

Έχετε απορίες για τις εξετάσεις ΚΠΓ; ... Χρειάζεστε διευκρινήσεις στις αναπάντητες ερωτήσεις σας; Θα σας απαντήσει σε 48 ώρες... ΔΩΡΕΑΝ!  ΕΔΩ!

 Αν θέλεις να περάσεις τις εξετάσεις του ΚΠΓ τότε το "Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις το LOWER ... αν αποφύγεις τα 14 ΛΑΘΗ των Χιλιάδων Αποτυχόντων!"  σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να εφαρμόσεις το Γλωσσικό Γεφύρωμα στην εξέταση του ΚΠΓ, και συμπεριλαμβάνει ως BONUS μαζί με την παραγγελία του βιβλίου και τα 2 μοναδικά συγγράμματα:

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ESB

2 SUPER BONUS! Συνοδεύεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ από 2 Μοναδικά  Βιβλία "Η Γραμματική των Αγγλόφωνων Εξετάσεων στα Γρήγορα!" & "Your Composition Success! 20+1 Απαραίτητα Μοντέλα Εκθέσεων για να Περάσεις το Writing στο Β2 Lower!" ΕΔΩ