ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LOWER ADVANCED PROFICIENCY

 

ECCE Lower Michigan B2

 

 
Οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις
για τις εξετάσεις ECCE  Michigan University.
Listening - Τι άλλαξε τον Μάιο 2013!

 

Τι είναι το πτυχίο Lower του Michigan (ECCE);

Το πιστοποιητικό Competency in English είναι επίσημο αποδεικτικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2, όπως αυτό ορίζεται από το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες και αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ.

Ποιός φορέας διενεργεί τις εξετάσεις για το πιστοποιητικό Lower του Michigan στην Ελλάδα;

H Ελληνοαμερικανική Ένωση. Οι εξετάσεις ECCE δοκιμάστηκαν με 375 ενήλικες και εφήβους στην Αθήνα τον Μάιο του 1993. Πήραν την τελική τους μορφή μέσα στο 1993 και διεξήχθησαν επίσημα για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Μάιο του 1994 και παγκοσμίως τον Ιούνιο του 1995.

Πότε διεξάγονται οι εξετάσεις Lower Michigan;

Οι εξετάσεις διεξάγονται 2 φορές το χρόνο, τον Μάιο και το Δεκέμβριο. Οι γραπτές εξετάσεις γίνονται Σάββατο και οι προφορικές την ίδια, προγενέστερη ή μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πού διεξάγονται οι εξετάσεις ECCE;

Εξεταστικά κέντρα για το Lower του Michigan λειτουργούν σε όλους τους νομούς της Ελλάδας. Επικοινωνήστε με κάποιο Κέντρο Ξένων Γλωσσών για να πληροφορηθείτε για το πλησιέστερο σε εσάς εξεταστικό κέντρο.

 

Πότε λαμβάνουν οι υποψήφιοι τα αποτελέσματα των εξετάσεων Lowerτου Michigan;

Οι υποψήφιοι των εξετάσεων του Μαΐου λαμβάνουν τα αποτελέσματα τέλη Ιουλίου. Οι υποψήφιοι των εξετάσεων Δεκεμβρίου λαμβάνουν τα αποτελέσματα τέλη Ιανουαρίου.


Πώς ανακοινώνονται τα αποτελέσματα
 Lower του Michigan;

Όλοι οι υποψήφιοι των εξετάσεων ECCE λαμβάνουν με προσωπική επιστολή το Δελτίο Επίδοσης στο οποίο αναγράφεται η συνολική και ανά τμήμα εξέτασης βαθμολογία. Αντίγραφο της βαθμολογίας των εξετάσεων αποστέλλεται και στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών τα οποία επιμελούνται την προετοιμασία των υποψηφίων.

 

Τι αλλάζει από τον Μάιο 2013 στο ECCE Lower του Michigan;

Αλλάζει το 2ο μέρος του Listening. Για να δείτε τις αλλαγές ελάτε ΕΔΩ.
Αλλάζει ο τρόπος εξέτασης στο Reading. Για να δείτε τις αλλαγές ελάτε ΕΔΩ.
Ο χρόνος εξέτασης γίνεται 90 λεπτά. Πριν ήταν μόνο 80 λεπτά.


Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Γιώργου Δροσουλάκη... Ρωτήστε τον!

Έχετε απορίες για τις εξετάσεις Michigan Lower; ... Χρειάζεστε διευκρινήσεις στις αναπάντητες ερωτήσεις σας; Θα σας απαντήσει σε 48 ώρες... ΔΩΡΕΑΝ!  ΕΔΩ ! 
 

LOWER ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΝΕΟ! Αν θέλεις να εξασκηθείς μ' ένα πραγματικό τεστ NEW Michigan Lower (150 ερωτήσεις, ακουστικό CD και τις λύσεις των ασκήσεων), θα το λάβεις εντελώς δωρεάν, αν παραγγείλεις το βιβλίο "Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις τις εξετάσεις LOWER ... αν αποφύγεις τα 14 ΛΑΘΗ των χιλιάδων αποτυχόντων".

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε  ΕΔΩ