ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LOWER ADVANCED PROFICIENCY

 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TOEIC 2016
Πώς να μάθω το αποτέλεσμα στο
τοικ (toeic) test?

Απάντηση για τα αποτελέσματα στο πτυχίο toeic

Πότε λαμβάνουν οι υποψήφιοι τα αποτελέσματα των εξετάσεων toeic test 2015;

Οι υποψήφιοι των εξετάσεων toeic test στο 2013 λαμβάνουν τα αποτελέσματα, μια εβδομάδα μετά την εξέταση.   

  

Αν δώσατε εξετάσεις μέσω φροντιστηρίου, τότε ο  Ιδιοκτήτης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή ο Καθηγητής του TOEIC, έχει πρόσβαση στα αποτελέσματα των μαθητών του, και συνεπώς μπορείς να μάθεις το αποτέλεσμα  σε 5 ημέρες μετά την ημερομηνία διεξαγωγής του τεστ. 

Εάν είστε μεμονωμένος υποψήφιος, έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματά σας σε 5 ημέρες μετά την ημερομηνία διεξαγωγής του τεστ, μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης τον προσωπικό κωδικό σας (αριθμός δελτίου ταυτότητας / διαβατηρίου) και την ημερομηνία γέννησής σας. 

Πώς γίνεται η Παραλαβή/Ταχυδρόμηση Πιστοποιητικών TOEIC; 

Όλοι οι υποψήφιοι του TOEIC® Listening and Reading, ανεξαρτήτως βαθμολογίας που έχουν λάβει, λαμβάνουν λεπτομερές πιστοποιητικό ΤΟΙΚ. 

Μόλις τα πτυχία TOEIC είναι διαθέσιμα από τον εξεταστικό φορέα, το Κέντρο Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης αποστέλλει ταχυδρομικώς τα πιστοποιητικά TOEIC® Listening and Reading σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών, καθηγητές και μεμονωμένους υποψήφιους που δεν έχουν εγγραφεί στην Αττική και Θεσσαλονίκη.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και μεμονωμένοι υποψήφιοι TOEIC στην Αττική και Θεσσαλονίκη μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά τους από τα γραφεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. 

 Για να λάβετε το αποτέλεσμά σας στο toeic θα σας ζητηθούν 2 στοιχεία: ID Υποψηφίου και ημερομηνία γέννησης.


Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Γιώργου Δροσουλάκη... Ρωτήστε τον!

Έχετε απορίες για τις εξετάσεις TOEIC;... Χρειάζεστε διευκρινήσεις στις αναπάντητες ερωτήσεις σας; 

Θα σας απαντήσει σε 48 ώρες... ΔΩΡΕΑΝ!  ΕΔΩ! 

toeic test

 Αποτελεσματική Μέθοδος Αυτοδίδακτων στο TOEIC
Μέσα στις 417(!) σελίδες του, τα CD & το ΔΩΡΕΑΝ Βιβλίο Γραμματικής, βρίσκεις όλα όσα χρειάζεσαι για να προετοιμαστείς κατάλληλα στο
 πτυχίο  TOEIC! Πάτησε ΕΔΩ